Gesloten !

De Bevrijding

Limited Edition Escaperoom

Helaas! De tijd om Escaperoom: De Bevrijding te kunnen spelen is verlopen. Maar niet getreurd, ieder jaar bouwt het Paulus Escaperoom team aan een nieuwe Limited Edition Escaperoom welke maar 1 maand opgezet zal worden. Zorg ervoor dat jij als eerste op de hoogte bent van de nieuwe ontwikkelingen door ons te volgen via facebook. Voor vragen kunt u daarnaast altijd mailen.


TERUG NAAR 1945

Het Verhaal

Het is 5 mei 1945 wanneer Nederland eindelijk bevrijd is van de Duitse bezetters. Een groot feest staat op het punt om los te barsten als de geallieerden door het land reizen in hun vrijheidskaravaan.

Tijdens de voorbereidingen voor het feest blijkt echter nog het een en ander gesaboteerd te zijn door de laatste Duitse troepen. Ga jij de uitdaging aan om dit op te lossen? Kom dan snel onze escaperoom doen!

Deze escaperoom is voor 2-6 personen. Neem voor meer personen contact met ons op.

Paulus Escaperoom

De Paulus Escaperooms zijn unieke, limited edition escaperooms uit Etten-Leur. Hierdoor kun jij een van de weinigen zijn die deze escaperoom ooit gaat doen!

Iedere escaperoom wordt voor maar één maand opgezet en zal daarna afgebroken worden om daarna nooit meer opgebouwd te worden.

Een unieke ervaring die niemand wilt missen. Reserveer dus snel jouw plek door te boeken via onderstaande knop!


RESERVEER NU JE PLEK!


0

Kans

0

Minuten de tijd

0

Per Persoon

Incl. gratis drankje


CONTACT